Catering i Kungälv med omnejd

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en härlig vecka såhär långt. Jag vet att ni är många som har haft frågor och funderingar kring det här med catering i Kungälv med omnejd, och på grund av detta kommer jag idag att skriva ett inlägg om just detta ämne. Jag vill idag tipsa er om MATINSPIRATION, vilket är ett företag som jag själv fick som tips utav en när vän till mig, som även hon anlitat detta företag när det kommer till catering. Det här med catering är någonting som jag verkligen tycker om, men tyvärr har jag tidigare haft svårt för att hitta företag som jag känner att jag kan vara trygg och säker med. Jag är därför så otroligt glad över att jag hittade just MATINSPIRATION, då detta företag verkligen har kunnat ge mig den hjälps om jag känner att jag behöver inom catering. I höstas valde vi då för första gången att vända oss till MATINSPIRATION, när min son fyllde 18, och det vankades ett stort firande. Jag kände mig otroligt trygg och säker med mitt val av företag redan från början, då detta företag verkligen anpassade sig efter våra önskemål och behov. Kundservice är någonting som personalen hos MATINSPIRATION arbetar mycket med, vilket gjorde att vi kände oss väldigt sedda och viktiga för företaget i fråga.

Maten var även den hur god som helst, och uppskattades av alla gäster. Även min son var riktigt nöjd med maten och servicen, vilket för mig och min man var det viktigaste. Vi kommer definitivt att vända oss till detta företag i framtiden igen, och jag vill även tipsa er läsare som befinner er i Kungälv, Mölndal eller Mölnlycke med omnejd att göra detsamma. 

Du gillar kanske också...