En fasadrenovering med ett riktigt bra resultat

Varmt välkommen till min blogg och ett nytt inlägg! Hoppas att ni mår bra och att ni har en bra dag hittills. Förhoppningsvis kan jag göra er dag ytterligare lite bättre med ett inlägg. Idag kommer du få läsa om min fasadrenovering i Huddinge och den hjälpen jag fick av Rigma Bygg.

När jag köpte mitt hus gillade jag verkligen utsidan på det, nu är ju det dock 15 år sedan och jag måste medge att jag inte är lika förälskad fortfarande. Dessutom har fasaden tagit mycket stryk under dessa år, vilket gör att den inte är lika fin som den en gång var. Jag har länge gått i tankarna om att renovera fasaden men jag har velat fram och tillbaka kring hur jag vill att den ska se ut. Det var faktiskt bara ett par månader sedan jag faktiskt bestämde mig för hur jag ville att fasaden skulle se ut, vilket var ett stort steg i processen. När jag väl hade bestämt mig var det bara att hitta ett företag som kunde ge mig den hjälpen jag behövde med min fasadrenovering i Huddinge. Företaget som jag vände mig till för hjälp heter Rigma Bygg, det var första gången jag hörde talas om dem och fick deras hjälp så jag visst inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Innan de kom hem till mig hade jag förväntningen att de skulle lyssna på mina önskemål och genomföra ett bra jobb, precis så blev det också. I det slutgiltiga resultatet såg man tydligt att de hade tagit till sig mina önskemål och jobbat efter dem, det blev precis som jag hade tänkt mig. Återigen är jag väldigt nöjd med fasaden på mitt hus, verkligen helt tack vare Rigma Bygg och deras fantastiska arbete under min fasadrenovering i Huddinge. Så jag vill rikta ett stort tack till dem.

Du gillar kanske också...