Hjälp med städningen efter dopet

Hallå där! Vad roligt att du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett nytt inlägg. Dagens inlägg kommer handla om företaget PO Göteborgs Städ AB, det är företaget som har hjälpt mig och min man med städservice utanför Borås.

Om ni har läst mina tidigare inlägg är ni säkert medvetna om att jag och min man fick vårt första barn för snart ett halvår sedan, vår lilla dotter. För ungefär en månad sedan var det dags för hennes dop, något som vi har sett fram emot sedan hon föddes. Vi har haft det ganska stressigt med att planera dopet eftersom vi båda är perfektionister och ville att dagen skulle bli så perfekt det bara gick. Den sista tiden innan dopet var lite extra stressig för oss så redan då bestämde vi oss för att kontakta ett företag som kunde hjälpa oss med städservice utanför Borås, vi ville nämligen ha hjälp med städningen av festlokalen efter dopfesten. Idag kan jag meddela er om att det var ett riktigt bra beslut, det gjorde att stressen inte blev alltför påtaglig för oss. Under dopdagen och tiden efter dopet kunde vi helt enkelt slappna av helt och hållet, vi hade gjort det som behövdes och kunde därmed släppa lite på tyglarna. Det var dessutom väldigt skönt att få hjälp med städningen eftersom vi var väldigt trötta och slitna på kvällen efter dopet och även dagen efter, vi hade aldrig orkat genomföra en bra städning. Efter att ha fått den här hjälpen av det här företaget kan jag inget annat än rekommendera er att ha ett liknande upplägg när det kommer till event av olika slag, om ni ska vara i en lokal och ha ert event tycker jag definitivt att ni borde kontakta ett städföretag för att få hjälp med städningen efteråt. Om ni skulle vilja ha hjälp med städservice i Borås med omnejd kan jag verkligen tipsa er om PO Göteborgs Städ, det är ett riktigt bra företag som kommer ge er den hjälpen ni behöver.

Du gillar kanske också...