Jag är så mycket gladare nu

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra vecka såhär långt. Jag har sett att ni är många som har haft en hel del frågor och funderingar kring det här med livsglädje i Örebro med omnejd, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om just detta. Det här med livsglädje är någonting som jag länge har saknat, och som har påverkat mig mycket i min vardag. Jag valde för ett tag sedan att vända mig till GlädjeLyckan, vilket är ett företag som jag hört mycket bra om från flera av mina vänner. Detta företag är det första företag som verkligen kunnat hjälpa mig när det kommer till glädje i mitt liv, och jag är därför så otroligt glad över att jag valde att anlita dem. Hos GlädjeLyckan arbetar man mycket med kundservice, vilket gjorde mig som kund otroligt glad och lättad. Jag kunde direkt känna mig väldigt trygg och säker i mitt val av företag, vilket är en känsla som jag inte tidigare känt med något liknande företag. Jag valde att få hjälp med andningsträning, då jag hört mycket positivt om just denna del utav en nära vän till mig. Det är ju nämligen så att vi är många som går runt och andas alldeles för snabbt och ytligt, vilket skapar stress och ångest.

Denna träning hjälpte mig verkligen att kunna slappna av och känna mig pigg och lugn, vilket var så otroligt skönt. Jag känner verkligen att jag fått hjälp med min livsglädje och även med min hälsa, och jag kommer därför definitivt att fortsätta vända mig till just GlädjeLyckan. Jag vill även tipsa er läsare som befinner er i Hallsberg, Kumla eller Örebro med omnejd att vända er till GlädjeLyckan. 

Du gillar kanske också...